BARNSJUKHUSET MARTINA

Nyheter

Barnsjukhuset Martina söker barnsjuksköterska

Barnsjukhuset Martina är en del av Sophiahemmet i Stockholm. Vi har en dynamisk verksamhet med mottagningar inom barn- och ungdomsmedicin, psykisk hälsa med ADHD-mottagning, lättakut och BVC. Här arbetar specialister och sjuksköterskor inom diverse områden för att erbjuda en mångsidig och kvalitativ vård i en barnvänlig miljö.

Arbetsuppgifter

Som barnsjuksköterska på Martina har du varierande uppgifter som exempelvis sjuksköterskemottagning, teamarbete med doktorer, arbetsuppgifter på både mottagning och lättakuten till telefonrådgivning. Utöver detta förväntas du delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

I arbetsuppgifterna ingår provtagning, spirometri, pricktester, administration bestående av dokumentation, kontroll av vitalparametrar, omläggning. samt att assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar. Sjuksköterskemottagningen omfattar egna patientbesök med kontroll av astma/allergi, eksemskolor, enures mm.

Kvalifikationer

Det är bra om du som barnsjuksköterska har erfarenhet från mottagningsarbete och gärna med spetskompetens inom allergi och astma. Egenskaper som vi värdesätter är god samarbetsförmåga, ett öppet bemötande och respekterande av alla medarbetare på kliniken. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Behov

Hel- eller deltidstjänst

Arbetstider

Varierande arbetstider på rullande schema vardagar 7.30–20.30 och en helg/5v,

Tillträde

Omgående

Nödvändig erfarenhet

Leg sjuksköterska.

Journalsystem

Take Care

Information om tjänst och ansökan

Anneli Degardh, verksamhetschef, 0733-249 310

Kajsa Bergman, verksamhetschef, 073-811 51 12

Ansökan skickas till

Anneli Degardh via mail anneli.degardh@bsmartina.se