BARN-  OCH UNGDOMSMEDICINSK MOTTAGNING

Inför Besöket

Hjälp oss att bibehålla våra korta väntetider

Martinas medicinska policy är att bibehålla våra korta väntetider genom att komma i god tid till läkarbesöket. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla tiderna vi erbjuder och hoppas på er respekt tillbaka vad gäller att passa tiden.

Legitimation

Vid besök behöver du visa legitimation, så glöm den inte.

Intyg

Vi erbjuder reseintyg för 750 kr och körkortsintyg 1125 kr.

Parkering

Två parkeringsplatser finns i anslutning till Barnsjukhuset Martinas akutmottagning. P-tillståndet gäller endast besökare till vår akutmottagning. Parkering finns  även inne på Sophiahemmets område eller i allén på Valhallavägen.

Tystnadsplikt och sekretess

Alla anställda har tystnadsplikt. Som patient ska du kunna vara säker på att ingeting förs vidare om dig eller ditt hälsotillstånd. Bara när du lämnat ditt medgivande, får uppgift lämnas vidare till exempelvis annan klinik eller annat sjukhus.

Tänk på

Att barnen som vistas här är sjuka och behöver lugn och ro. Tänk gärna på ljudnivån och undvik att ha mobiltelefonen på när du besöker Martina. Tack!

Blanketter

BESTÄLLNING AV JOURNALKOPIOR

Vår Policy

Vi sticker inte barnet, tar prover eller ordinerar läkemedel om det inte är medicinskt motiverat. Vi sätter barnet i centrum. Barnet är vår patient och föräldern är vår kund.