BARN-  OCH UNGDOMSMEDICINSK MOTTAGNING

Inför Besöket

Hjälp oss att bibehålla våra korta väntetider

Martinas medicinska policy är att bibehålla våra korta väntetider genom att komma i god tid till läkarbesöket. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla tiderna vi erbjuder och hoppas på er respekt tillbaka vad gäller att passa tiden.

Legitimation

Vid besök behöver du visa legitimation, så glöm den inte.

Avboka minst 24 timmar innan ett besök till specialistmottagningen

Vid avbokningar mindre än 24 respektive timmar innan besöket eller om du uteblir utan att avboka debiterar vi en avgift på 350 kr. Ni kan dygnet runt avboka er tid på vår avbokningstelefon. Ring 08-120 231 10 och följ hänvisningarna via knappvalen. Glöm ej att uppge barnets namn, personnummer samt vilket besök ni önskar avboka. Meddela också om ni önskar en ny tid, så skickas ny kallelse hem.

Parkering

Tre parkeringsplatser finns i anslutning till Martinas Barnsjukus (i vår reception får du ett tillstånd).  Glöm inte att du även måste betala parkeringsavgift. Parkering finns även inne på Sophiahemmets område eller i allén på Valhallavägen.

Apotek

De närmaste apoteken är Apoteket Elgen på Drottning Kristinas väg 1 (inne i Östra Station) som har öppet mån-fre 09:00-19:00 och lör 10:00-15:00, telefon: 0771-450450 samt ApoEx på Löjtnantsgatan 8 som har öppet mån-fre 12:00-18:00. (Bakom musikhögskolan på Valhallavägen).

Bankomat

Närmaste bankomat finns på Valhallavägen 75 vid Östra station.

Tystnadsplikt och sekretess

Alla anställda har tystnadsplikt. Som patient ska du kunna vara säker på att ingeting förs vidare om dig eller ditt hälsotillstånd. Bara när du lämnat ditt medgivande, får uppgift lämnas vidare till exempelvis annan klinik eller annat sjukhus.

Tänk på

Att barnen som vistas här är sjuka och behöver lugn och ro. Tänk gärna på ljudnivån och undvik att ha mobiltelefonen på när du besöker Martina. Tack!

Blanketter

BESTÄLLNING AV JOURNALKOPIOR

Vår Policy

Vi sticker inte barnet, tar prover eller ordinerar läkemedel om det inte är medicinskt motiverat. Vi sätter barnet i centrum. Barnet är vår patient och föräldern är vår kund.