BARNSJUKHUSET MARTINA

Bli Medlem

Om du bestämt dig för att bli medlem på Barnsjukhuset Martinas akutmottagning är du välkommen att göra det i receptionen under ett besök, eller via det elektroniska formuläret längre ned på sidan.

Du kan välja mellan att betala medlemsavgiften månadsvis (autogiro) eller hela årsavgiften i förskott (faktura). För månadsbetalning postar vi dig en autogiroansökan som du returnerar till oss. Du kan också ladda ned autogiroansökan själv och posta till FRISVAR, Barnsjukhuset Martina 20543698, 110 05 Stockholm. 

Månadsavgifterna dras den 28:e varje månad från ditt bankkonto. Du kan börja använda medlemsförmånerna samma dag som du tecknat medlemskap. Observera dock att om ni betalar med autogiro börjar medlemskapet inte gälla förrän vi har autogiroblanketten är påskriven.

Priser

– 1 barn 1 349kr/mån, 16 188 SEK/år
– 2 barn 1 649kr/mån, 19 788 SEK/år
– 3 barn 1 749kr/mån, 20 988 SEK/år

Medlemskapet har en bindningstid på 12 månader. Uppsägning måste göras skriftligen till medlem@bsmartina.se innan bindningstiden löper ut. Medlemskapet förlängs annars automatiskt och löper vidare med tre månaders uppsägningstid.

Flera barn på samma medlemskap

Ett medlemskap kan omfatta ett till sex barn som är syskon med varandra och som bor på samma adress. Du betalar endast fullt pris för första barnet, sedan blir priset kraftigt rabatterat för ytterligare barn. Den som står som betalningsansvarig för medlemskapet måste inte vara en förälder till något av barnet. Det kan till exempel i stället vara en mormor eller farfar.


  Dina uppgifter

  Förnamn*

  Efternamn*

  E-post*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Ort*

  Mobiltelefon*


  Barn som omfattas av medlemskapet

  Barn 1

  För- och efternamn*

  Personnummer*

  Barn 2

  För- och efternamn

  Personnummer

  Barn 3

  För- och efternamn

  Personnummer

  Barn 4

  För- och efternamn

  Personnummer


  Betalningssätt*

  Autogiro (månadsvis)Faktura (årsvis)

  Hur hittade du oss?*

  HemsidanAnnonsRekommendationFacebookAnnatBabybag


  Övriga detaljer  Om du i framtiden vill säga upp ditt medlemskap är det viktigt att du i god tid läser medlemsvillkoren där uppsägningstider framgår.

  Jag har läst och godkänner villkoren för Barnsjukhuset Martinas medlemskap.*

  Jag godkänner villkoren:

  Som medlem i Barnsjukhuset Martina finns dina personuppgifter registrerade i vårt medlemsregister. Personuppgifterna förs inte över till någon annan mottagare.

  Ändamålet med registreringen är att Barnsjukhuset Martina ska kunna hantera fakturering, skicka information och nyheter om företaget till dig.

  Dina personuppgifter sparas ett år efter avslutat medlemskap eller till dess att du själv väljer att avregistrera dig,

  Om du frågor kring detta eller inte samtycker kontaktar du info@bsmartina.se