BARNSJUKHUSET MARTINA

Boka Videosamtal med Barnläkare

Vi på Barnsjukhuset Martina erbjuder nu videosamtal med barnläkare. Videosamtalet på vår mottagning är kostnadsfritt och kan bokas till barnläkare, barnsjuksköterska, barnpsykolog eller BVC sjuksköterska. Medlemmar och barn under ett år kan även boka videosamtal med läkare på vår akutmottagning på Sophiahemmet.

Ambitionen är bland annat att videobesök ska underlätta för patienter som har svårt att ta sig till mottagningen, eller vill undvika det på grund av smittorisk.

För att boka videosamtal med barnläkare hos oss behöver du tillgång till Barnsjukhuset Martinas mobilapp och ett BankID. Börja med att ladda ned Martina-appen via App Store eller Google Play. Kontakta oss först via telefon för att boka tid till barnläkare eller få återbesöket till läkaren bokat som videobesök. Vi gör alltid en bedömning om det är medicinskt lämpligt med ett videovårdbesök.

Du kan läsa mer om hur du bokar ett videosamtal till barnläkare på följande sida: https://barnsjukhusetmartina.se/boka-digitala-besok

Videosamtal med barnläkare med specialistkompetens

På Barnsjukhuset Martina har vi barnläkare med specialistkompetens inom de flesta områden, vilket gör att ditt barn snabbt får specialistvård vid behov, både via videosamtal och fysiska besök på Sophiahemmet i Stockholm. Alla besök till våra barnspecialister och barnpsykologer är kostnadsfria och ni bokar tid till en barnspecialist utan remiss.

Boka Videosamtal med Barnläkare

På Barnsjukhuset Martina kan du nu boka kostnadsfria videosamtal med barnläkare, barnsjuksköterska, barnpsykolog eller BVC-sjuksköterska.