BARNSJUKHUSET MARTINA

Hjärtspecialist för barn i Stockholm

Hjärt- och kärlsjukdomar är mycket vanliga i Sverige. Har ditt barn en hjärtsjukdom, eller misstänker ni fel på hjärtat, kan ni på Barnsjukhuset Martina snabbt få träffa en hjärtspecialist för barn i Stockholm. Ni behöver ingen remiss. Barnsjukvården hos oss är kostnadsfri och vi har korta väntetider till våra specialister.

På Barnsjukhuset Martina har vi specialister inom de flesta områden, däribland en barnkardiolog. Vår barnkardiolog eller barnhjärtspecialist utreder och behandlar barn med olika hjärtbesvär.

Är ditt barn mellan 0–18 år kan du boka tid hos oss på Barnsjukhuset Martina. Hos oss kan ditt barn komma för en rutinundersökning eller undersökas för hjärtsjukdom. Ni kan även träffa vår barnhjärtspecialist för uppföljning efter tidigare behandlingar.

Hjärtspecialist för barn – kostnadsfritt och utan remiss

Vid misstänkt blåsljud eller annat besvär med ditt barns hjärta är ni välkomna att utan remiss boka tid för en kostnadsfri undersökning hos oss på Barnsjukhuset Martina. Ni är även välkomna att träffa vår barnkardiolog för en vidareundersökning eller behandling av ditt barns hjärta.

Vi finns vid Sophiahemmet i centrala Stockholm och erbjuder korta väntetider till våra många barnspecialister.

Välkomna till Barnsjukhuset Martina!

Hjärtspecialist för barn i Stockholm

Om ditt barn har en hjärtsjukdom, eller om misstänker ni fel på hjärtat, kan ni på Barnsjukhuset Martina snabbt få träffa en hjärtspecialist för barn i Stockholm.