BARNSJUKHUSET MARTINA

Vårdval barn Stockholm

Barnsjukhuset Martina erbjuder vårdval för ert barn i Stockholm. Vi erbjuder vård från 0 till och 18 år. Vad innebär vårdval barn Stockholm? Här förklarar vi vad vårdval är och svarar på vanligt förekommande frågor kring vårdval barn Stockholm.

Att välja ett vårdval för sitt barn i Stockholm innebär att ni som förälder har rätt att välja vilket barnsjukhus ni själva tycker känns bäst. I vissa fall kan det vara p.g.a. rent logistiska skäl, men i merparten av fallen handlar det om att man vill få den bästa vården för sitt barn. Alla barnsjukhus i Stockholm som erbjuder vårdval för barn måste uppnå vissa kriterier. Några saker som behöver uppfyllas är exempelvis krav på att det ska finnas barnpsykologer och barnpsykiatrier. Barnsjukhuset Martina uppfyller alla kriterier för vårdval av barn i Stockholm.

Hur skaffar man vårdval för sitt barn i Stockholm? 

Själva proceduren är enkel och går att göra på lite olika sätt. Enklast är om ni kontaktar oss direkt på 08-120 231 10 eller info@barnsjukhusetmartina.se så hjälper vi er. Ni kan även gå in på vårdguiden och registrera er.

Vad innebär vårdval barn för er

Att välja vårdval för sitt barn innebär att ni meddelar barnsjukhuset eller vårdcentralen att ni vill att ert barn ska få sin primära vård där. Fördelarna med vårdval är att du oftast får en och samma läkare vilket skapar en trygghetskänsla för barnet. En sak som vi på Barnsjukhuset Martina prioriterar är att försöka hålla nere väntetiderna. Vi vill helt enkelt erbjuda våra patienter en effektiv vård med korta väntetider.

Ansök om vårdval för ditt barn!