Martinaloppet på Stockholms Stadion söndag den 22 september

En hinderbana för hela familjen.

Söndagen den 22 september ser vi fram emot att träffa er på Martinaloppet på Stockholms Stadion. Ni tävlar familjevis genom en hinderbana inne på Stadion. Ni kan springa, jogga, gå eller rulla över mållinjen. Alla barn är välkomna! Vi bjuder på skojigheter, ansiktsmålning, tävlingar och lotteri samt spännande underhållning av Cheerleading team från Action Athletics. Alla får en medalj, frukt och dricka. Barnen får också en T-shirt.

Hinderbanan är uppbyggd inne i Stockholms Stadion där ni springer (eller rullar) två varv.

Early Birds som anmäler hela familjen under juni eller juli gör det till en kostnad på 350kr. Måndag den 19 augusti höjer vi priset till 400kr.

I samarbete med Dröse & Norberg

Tävling och fina priser utlovas från bland annat Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical

Alla barn är välkomna

I alla åldrar, vare sig man sitter i barnvagn, rullstol eller springer.

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas/lottas ut.

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Startgrupper

Alla i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Varje familj indelas i stargrupper utifrån den yngsta i familjen. Ni tävlartillsammans familjevis. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation via email i september.

Startavgift

Startavgift för early birds som anmäler hela familjen under juni eller juli är 350kr per familj. Måndag den 19 augusti höjer vi priset till 400kr per familj. I priset ingår en startplats för hela familjen, medaljer, diplom, t-shirt till barnen och en festlig upplevelse för hela familjen. Intäckterna går oavkortat till Martina Medical Mission som genomför insatser för att hjälpa till att utveckla barnkirurgin i Rwanda. Läs mer här.

Martinaloppet annordnas i samarbete med