BARNSJUKHUSET MARTINA

Om Barnsjukhuset Martina

Barnsjukhuset Martina ligger på Sophiahemmet i Stockholm. Med avdelningar för bland annat barn- och ungdomsmedicin, psykisk hälsa och BVC tar vi hand om dina barns behov från nyfödd ålder upp till 18 år.

Hos oss arbetar barnläkare med kompetenser inom de flesta områden, bland annat inom astma och allergi, mage- och tarmsjukdomar, neurologiska tillstånd, hjärtutredningar, samt tillväxt- och hormonfrågeställningar. Vi har även specialister inom neuropsykiatri (ADHD) och psykisk ohälsa.

Barn- och ungdomsmottagning

På vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning utför vi medicinska utredningar och behandlingar på barn upp till 18 år. Landstingsavtal gör att besöken är kostnadsfria på mottagningen. Hos oss behöver ingen remiss för att få träffa en specialist.

Akutmottagning med tidsbokning

På Martinas akutmottagning slipper man vänta i timmar för att få träffa en barnläkare. Istället kan medlemmar enkelt boka tid via Martina app eller telefon upp till 21 års ålder. Medlemmar har dessutom tillgång till telefonrådgivning. Alla barn under 1 år är dock välkomna till akutmottagningen för kostnadsfri vård. Läs mer om medlemskap här.