BARNSJUKHUSET MARTINA

Om Barnsjukhuset Martina

Barnsjukhuset Martina är den största privata vårdgivaren inom barnsjukvård i Stockholm. Vi finns på flera platser runt om i Stockholm med den största enheten på Sophiahemmet. Samtliga av våra barn och ungdomsmedicinska mottagningar och BVC har vårdavtal med Region Stockholm vilket betyder att specialistvården är kostnadsfritt för barn i Stockholms region. Hos oss arbetar barnspecialister med kompetenser inom de flesta områden, se listan här.

Vår vision är att ge så bra vård som möjligt, en vård tillgänglig för alla, där de flesta specialistkompetenserna finns samlade under ett och samma tak.

Martina har även centra inom Psykisk hälsa, Vikthälsa, samt mottagningar för barnkirurgi, öron-näsa-hals, och ortopedi för både barn och vuxna med tillhörande operationsavtal.

På Sophiahemmet driver vi också en akutmottagning med tidsbokning för medlemmar och barn under 6 månader som kommer kostnadsfritt med vårdval.

Samarbeta med Barnsjukhuset Martina

Vi har haft ett framgångsrikt samarbete med Astrid Lindgrens Barnsjukhus för att avlasta under pandemin, samt pågående samarbeten med andra sjukhus i landet där vi utför många barnkirurgiska operationer. Barnsjukhuset Martina har också ett nära samarbete med Pysslingen Förskolor för att stärka kunskapen kring barns hälsa hos drygt 3 000 pedagoger på 110 förskolor runtom i Sverige. Läs mer om samarbetet här.

Vill du bli vår nya medarbetare? Läs mer här. Jobba på Martina

Etablera ett samarbete

Kontakta vår VD, Claude Kollin via mail: Claude.Kollin@bsmartina.se

Event & annonsering

Kontakta vår marknadsföringsansvarige Jacqueline Kolijn: jk@bsmartina.se

Så säger Martinas VD, Claude Kollin:

Vi vill bygga fler samarbeten med sjukhusen för att hjälpa till att avlasta vårdköer, samt samarbeta med andra vårdgivare och skolhälsovården. Jag är jättestolt över att vi så framgångsrikt byggt upp en solid verksamhet med väldigt många specialister och även centra för Psykisk hälsa och Vikthälsa och BVC-mottagningar. Vår akutmottagning växer ständigt, och det är kul att den uppskattas.

Barnsjukhuset Martina finns på följande platser

Sophiahemmet

Valhallavägen 91 (Hus F, G & H), 114 86 Stockholm

Sollentuna

Sollentunavägen 130, 191 44 Sollentuna

Järva

Rinkebysvängen 70A,163 74 Spånga

Norra Djurgårdsstaden

Husarviksgatan 30, 115 47 Stockholm

Huddinge

Paradistorget 4, 141 47 Huddinge

Globen

Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov

Lidingö

Öppnar september 2023

Nacka Strand