BARNSJUKHUSET MARTINA

Bli medlem i Barnsjukhuset Martinas lättakut

Du kan bli medlem i Barnsjukhuset Martinas akutmottagning genom att registrera dig via det elektroniska formuläret här eller i receptionen under ett besök.

Flera barn på samma medlemskap

Ett medlemskap kan omfatta ett till sex barn som är syskon med varandra och som bor på samma adress. Du betalar endast fullt pris för första barnet, sedan blir priset kraftigt rabatterat för ytterligare barn. Den som står som betalningsansvarig för medlemskapet måste inte vara en förälder till något av barnet. Det kan till exempel i stället vara en mor-eller farförälder

Betalning via autogrio eller faktura

Du kan välja att betala medlemsavgiften månadsvis (autogiro) eller hela årsavgiften i förskott (faktura). För månadsbetalning postar vi dig en autogiroansökan som du returnerar till oss. Du kan också ladda ned autogiroansökan själv och posta till FRISVAR, Barnsjukhuset Martina 20543698, 110 05 Stockholm.

Månadsavgifterna dras den 28:e varje månad från ditt bankkonto. Du kan börja använda medlemsförmånerna samma dag som du tecknat medlemskap. Observera dock att om ni betalar med autogiro börjar medlemskapet inte gälla förrän vi har autogiroblanketten är påskriven.

Uppsägning

Medlemskapet har en bindningstid på 12 månader. Uppsägning måste göras skriftligen till medlem@bsmartina.se innan bindningstiden löper ut. Medlemskapet förlängs annars automatiskt och löper vidare med tre månaders uppsägningstid.

Bli medlem i Martinas akutmottagning

Med medlemskap kan ni söka till vår akutmottagning upp till 21 års ålder och ni slipper långa väntetider för att få träffa en läkare. Akuten är öppen vardagar, kvällar och helger. Det är enkelt att boka en tid till akuten via app, telefon eller besök som drop-in.

Priser

 • 1 barn 1 619kr/mån
 • 2 barn 1 979kr/mån
 • 3 barn 2 099kr/mån

  Fyll i medlemsformuläret nedan så kontaktar vi dig

  Förnamn*

  Efternamn*

  E-post*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Ort*

  Mobiltelefon*

  Barn som omfattas av medlemskapet

  Barn 1

  För- och efternamn*

  Personnummer*

  Barn 2

  För- och efternamn

  Personnummer

  Barn 3

  För- och efternamn

  Personnummer

  Barn 4

  För- och efternamn

  Personnummer

  Betalningssätt*

  Autogiro (månadsvis)Faktura (årsvis)

  Hur hittade du oss?*

  HemsidanAnnonsRekommendationFacebookAnnatBabybag

  Övriga detaljer

  Om du vill säga upp ditt medlemskap är det viktigt att du i god tid läser medlemsvillkoren där uppsägningstider framgår.
  Jag har läst och godkänner villkoren för Barnsjukhuset Martinas medlemskap.*

  Jag godkänner villkoren: