Frakturmottagning

Vi tar emot remisser på frakturmottagning för både barn och vuxna. Vi har avtal med Region Stockholm att bedriva frakturmottagning för barn.

Vi granskar varje fall redan när remissen kommer till oss. Därefter bokar vi in ett läkarbesök så att skadan kontrolleras i rätt tid. Observera att bedömningen som görs av vår läkare kan skilja sig från den första bedömning som gjordes av den läkare ni träffade vid skadetillfället.

Vi skickar en kallelse med information om tid och plats för undersökningen. Om tiden för uppföljning är inom några dagar ringer vi och meddelar tiden.

Badgips

Vi har badgips till självkostnadspris (200 kr). Med badgips kan man bada och duscha vilket är bra om ni planerar en semester. Materialet som används är inte subventionerat av landstinget. Vi tar endast betalt för materialet som krävs, ej arbetet.

Frakturmottagning

Har du eller ditt barn skadat sig utanför Stockholm och behöver uppföljning av skadan är ni välkomna att kontakta oss direkt.

08-120 194 70 / 08-120 194 50 (växel)

Rinkebysvängen 70A, 163 74 Spånga

Telefontider, öppettider & karta

I sammarbete med Aleris Nacka Ortopedi

I samarbete med Aleris Nacka ortopedi kan vi ta emot alla remisser och erbjuda avancerad ortopedisk kirurgi för barn och vuxna. Vi finns i Take Care under mottagare: Martina ortopedi.