BARNSJUKHUSET MARTINA

Medlemsförmåner

Med Martinas medlemskap kan du komma så många gånger du vill/behöver under ett år och det ger snabb tillgång till vår barnakut, barnläkarmottagning och till övriga barnspecialister utan remiss.

Bli Medlem

Som medlem har du möjlighet till digitala besök för konsultation utöver de fysiska besöken. Du får dessutom tillgång till telefonrådgivning av barnsjuksköterska under våra telefontider. Beroende på medlemskap tillkommer inga andra avgifter.

Medlemmar får också tillgång till vår vaccinationsservice för hela familjen. Vi erbjuder TBE-vaccin samt vissa resevacciner.

Som medlem i Barnsjukhuset Martina får ni:

Tillgänglighet – Vi vet hur frustrerande det är att vänta på vård för sitt barn. Vi garanterar dig en tid på vår barnakut samma dag. Vi har generösa öppet- och telefontider, öppet sju dagar i veckan.

Våra medlemmar kan boka fysiska eller digitala besök via app. Medlemmar kan också boka tid via telefon, 1177 eller komma som ”drop in”.

Kompetens – Hos oss arbetar barnläkare med kompetenser inom de flesta områden, bland annat inom astma och allergi, mag- och tarmsjukdomar, neurologiska tillstånd, hjärtutredningar, tillväxt och hormonfrågeställningar. I vårt nätverk ingår även specialister inom bland annat hudsjukdomar, barnkirurgi, barnortopedi med flera.

Bemötande – På Martina lägger vi stor vikt vid ett bra och personligt bemötande samt en trevlig miljö. Vi vill känna igen våra kunder och bemöta familjen med respekt och därigenom skapa trygghet för dig och ditt barn i en unik miljö. Martina är anpassat efter barnens behov.

Korta vänte- och behandlingstider – Har du väntat länge på akuten eller på en remiss till en barnläkare? Till oss kommer du snabbt och utan remiss. Både du och ditt barn slipper onödig tid i vården.

Vid frågor om medlemskap hör av er till oss:
medlem@bsmartina.se

Vår Policy

Grunden för en bra vård är ett gott behandlings-resultat. För att skapa en bra och trygg barnsjukvård är Martinas policy att ständigt utveckla vår tillgänglighet, specialistkompetens, bemötande och korta vänte- och behandlingstider.

Bli Medlem