BARNSJUKHUSET MARTINA

Medlemsförmåner

Med medlemskap kan ni söka till vår akutmottagning upp till 21 års ålder och ni slipper långa väntetider för att få träffa en läkare. Akuten är öppen vardagar, kvällar och helger. Det är enkelt att boka en tid till akuten via app, telefon eller besök som drop-in. 

Bli Medlem

Som medlem har du tillgång till kvalificerad rådgivning av barnsjuksköterska,  möjlighet till videobesök via app och vaccinationsservice för hela familjen. Vi erbjuder TBE-vaccin samt vissa resevacciner. Vi erbjuder också kurser i hjärt- och lungräddning på barn samt återkommande drop-in mottagningar för hudförändring.

Som medlem i Barnsjukhuset Martina får ni:

Tillgänglighet – Vi vet hur frustrerande det är att vänta på vård för sitt barn. Vi garanterar dig en tid på vår barnakut samma dag. Vi har generösa öppet- och telefontider, öppet sju dagar i veckan.

Våra medlemmar kan boka fysiska eller digitala besök via app. Medlemmar kan också boka tid via telefon, 1177 eller komma som ”drop in”.

Kompetens – Medlemmar har tillgång till akutmottagningen men även till våra specialister genom sedvanligt remissförfarande. Hos oss arbetar barnläkare med kompetenser inom de flesta områden, bland annat inom astma och allergi, mag- och tarmsjukdomar, nutrition, neurologiska tillstånd, hjärtutredningar, tillväxt och hormonfrågeställningar. I vårt nätverk ingår även specialister inom bland annat hudsjukdomar, Öron-näsa-hals, barnkirurgi, barnortopedi med flera.

Bemötande – På Martina lägger vi stor vikt vid ett bra och personligt bemötande samt en trevlig miljö. Vi vill känna igen våra kunder och bemöta familjen med respekt och därigenom skapa trygghet för dig och ditt barn i en unik miljö. Martina är anpassat efter barnens behov.

Korta vänte- och behandlingstider – Har du väntat länge på akuten? Till oss kommer du snabbt genom bokad tid till akuten via app, telefon eller som drop-in. Både du och ditt barn slipper onödig tid i vården.

Vid frågor om medlemskap hör av er till oss:
medlem@bsmartina.se

Vår Policy

Grunden för en bra vård är ett gott behandlings-resultat. För att skapa en bra och trygg barnsjukvård är Martinas policy att ständigt utveckla vår tillgänglighet, specialistkompetens, bemötande och korta vänte- och behandlingstider.

Bli Medlem