BARNSJUKHUSET MARTINA

Martinaloppet 2018

Ett lopp för hela familjen

Välkomna till Martinaloppet på Lördagen den 22 september! I samarbete med Djungelboken – The Musical anordnar vi en festlig dag för barnfamiljer där samarbete och kämparglädje står i fokus. Alla barn är välkomna!

Alla barn är välkomna!

Martinaloppet är en hinderbana för hela familjen. Banan är inne i Stockholms Stadion där ni som familj kan springa fort, jogga, gå eller rulla i mål tillsammans! Vi lovar även spännande överraskningar. Alla deltagare får en t-shirt, en medalj och en deltagarpåse med frukt, dricka och andra roligheter.

Startlista och nummerlapp

Samtliga i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation skickat via email i september.

Martinaloppet 2018

Datum: 22 september 2018
Tid: 12:00 – 14:00
Plats: Stockholms Stadion (Ingång via Klocktornet)
Pris: 200kr/familj
Sista Anmälningsdag: 17 september

Anmäl er här!

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas ut efter att alla startgrupper är i mål. Bragdpriser kommer att delas ut till de familjer som visar extra mycket kämparglädje.

Aktiviteter och underhållning

Martinaloppet anordnas i samarbete med Sommarkul på Gärdet som erbjuder Stockholms roligaste lek- och upplevelsepark utomhus för hela familjen på Gärdet! För underhållning kommer det finnas ansiktsmålning, musik, dans och fotografering.

Martinaloppets sponsorer kommer också att ha roliga aktiviteter på området, bland annat kommer Backbone klinikerna att finnas på plats med massagebord och Camp Pro från Sophiahemmet kommer att bjuda på en underhållande uppvärmning för både stora och små. Ni kommer även att hitta flera roliga överraskningar på plats.

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Vid frågor

Maila oss på martinaloppet@bsmartina.se

Vi ses på Stadion!

I samarbete med

Bilder från föregående lopp

Hitta Hit

Närmaste tunnelbanestationer är Stadion på tunnelbanans röda linje. För bästa färdväg gå in på www.sl.se. Kommer ni med bil är det bra att observera att det råder brist på parkeringsplatser i närhet till Stadion.