Martinaloppet på Stockholms Stadion Lördag den 23 september

En hinderbana för hela familjen.

Lördagen den 23 september ser vi fram emot att träffa er på Martinaloppet på Stockholms Stadion. Ni tävlar familjevis genom en hinderbana inne på Stadion. Ni kan springa, jogga, gå eller rulla över mållinjen. Alla barn är välkomna! Vi bjuder på skojigheter, ansiktsmålning, tävlingar och lotteri samt spännande underhållning av Cheerleading team från Action Athletics. Alla får en medalj, frukt och dricka. Barnen får också en T-shirt.

Vi vill tacka samtliga deltagare, funktionärer och samarbetspartners som bidrog till att göra Martinaloppet 2023 till en succé! Vi ser fram emot att återse er i 2024!

Hinderbanan är uppbyggd inne i Stockholms Stadion där ni springer (eller rullar) två varv.

Sista anmälningsdag: Måndag den 18/9, klockan 12.00

I samarbete med Dröse & Norberg

Tävling och fina priser utlovas från bland annat Djungelboken - The Musical

Alla barn är välkomna

I alla åldrar, vare sig man sitter i barnvagn, rullstol eller springer.

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas/lottas ut.

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Startgrupper

Alla i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Varje familj indelas i stargrupper utifrån den yngsta i familjen. Ni tävlartillsammans familjevis. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation via email i september.

Startavgift

Startavgiften är 350kr/familj. I priset ingår en startplats för hela familjen, medaljer, diplom, t-shirt till barnen och en festlig upplevelse för hela familjen. Intäckterna går oavkortat till Martina Medical Mission som genomför insatser för att hjälpa till att utveckla barnkirurgin i Rwanda. Läs mer här.

Martinaloppet annordnas i samarbete med