BARNSJUKHUSET MARTINA

Martinaloppet 2022

En hinderbana för hela familjen

Den 24 September är Martinaloppet är tillbaka!

Alla barn är välkomna!

Martinaloppet är en hinderbana för hela familjen. Banan är inne i Stockholms Stadion där ni som familj kan springa fort, jogga, gå eller rulla i mål tillsammans! Vi bjuder på skojigheter och spännande överraskningar. Alla en får medalj, frukt och dricka. Barnen får också en T-shirt och diplom.

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas/lottas ut.

Aktiviteter och underhållning

SNÖVIT – The Musical kommer att bjuda på tävling och fina priser! Dessutom kommer deltagare från  cheerleadingförening Action Athletics heja fram er och bjuda på en Cheerleading show som är spännande för både barn och vuxna.

Martinaloppet innebär även roliga aktiviteter på området,  det kommer att finnas olika stationer med ansiktsmålning, lekar och tävlingar. Ni kommer även att att få en underhållande uppvärmning innan start.

Startlista och nummerlapp

Samtliga i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad  deltagarinformation via email i september.

Martinaloppet 2022

Anmäl er här

Startavgift

Startavgiften för Martinaloppet är 300 per familj.

I priset ingår en startplats för hela familjen, medaljer, diplom, t-shirt till barnen och en festlig upplevelse för hela familjen!

Startavgiften från samtliga Martiloppet går oavkortat till Barnsjukhuset Martinas välgörenhetsprojekt Martina Medical Mission som genomför insatser för att hjälpa till att utveckla barnkirurgin i Rwanda. Läs mer här!

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Vid frågor

Maila oss på martinaloppet@bsmartina.se

Hitta Hit

Närmaste tunnelbanestationer är Stadion på tunnelbanans röda linje. För bästa färdväg gå in på www.sl.se. Kommer ni med bil är det bra att observera att det råder brist på parkeringsplatser i närhet till Stadion.

I samarbete med

Bilder från föregående lopp