BARNSJUKHUSET MARTINA

Martinaloppet 2019

Ett lopp för hela familjen

Tyvärr blev Martinaloppet 2020 och 2021 inställd på grund av pandemin, men nästa år är det dags igen! Mer info kommer senare.

Alla barn är välkomna!

Martinaloppet är en hinderbana för hela familjen. Banan är inne i Stockholms Stadion där ni som familj kan springa fort, jogga, gå eller rulla i mål tillsammans! Vi lovar även spännande överraskningar. Alla deltagare får en medalj och en deltagarpåse med frukt, dricka och andra roligheter. Barnen får också en t-shirt.

Startlista och nummerlapp

Samtliga i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation skickat via email i september.

Martinaloppet 2019

Tack alla ni som deltog!

Resultat

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas ut efter att alla startgrupper är i mål. Bragdpriser kommer att delas ut till de familjer som visar extra mycket kämparglädje.

Aktiviteter och underhållning

Martinaloppet 2019 anordnas i samarbete med Robin Hood – The Musical som kommer att bjuda på underhållning, tävlingar och fina priser! Dessutom kommer det finnas ansiktsmålning, musik och fotografering. Vi bjuder också på magisk underhållning som är spännande för både barn och vuxna.

Martinaloppets sponsorer kommer också att ha roliga aktiviteter på området, bland annat kommer Backbone klinikerna att finnas på plats med massagebord och Camp Pro från Sophiahemmet kommer att bjuda på en underhållande uppvärmning för både stora och små. Ni kommer även att hitta flera roliga överraskningar på plats från våra sponsorer och samarbetspartners som Kids & Family, PeppyPals och Little Lizzy Organic.

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Vid frågor

Maila oss på martinaloppet@bsmartina.se

Hitta Hit

Närmaste tunnelbanestationer är Stadion på tunnelbanans röda linje. För bästa färdväg gå in på www.sl.se. Kommer ni med bil är det bra att observera att det råder brist på parkeringsplatser i närhet till Stadion.

I samarbete med

Bilder från föregående lopp